Jdi na obsah Jdi na menu
 


MČR- PODRUHÉ V ŘADĚ!!

9. 7. 2018

 Zápisky z cesty na Mistrovství ČR našeho týmu dorostenek, kterým se tímto úspěchem splnil sen :-)

Začalo to na okrením kole dorostu, dke holky zvítězily a postoupily tak na kolo krajské. Zde i v silné konkurenci holek z Morkovic uspěly a zvítězily, což znamenalo jen jediné...cesta do Plzně na MČR!!!

Sestava družstva: Maňásková Aneta a Denisa, ŠIlcová Kristýna, Tobolová Nicola, Hanáčková Natálie, Eliška Vítková a Nikola Višenoá (celoroční posily z SDH Bohuslavice) a Lucie Markusová (posila z SDH Kněžpole)

První den na MČR za námi, dneska jen přesun, ubytování a trocha zábavy...zítra to teprve začne. Zabojujeme a uvidíme, jak se bude dařit. Hlavně si to bez úrazu užít

Druhý den za náma... stovky jsme přežily jen s nataženým svalem a s časy celkem uspokojivými a testy na výbornou bez chyby. Takže po dnešku průběžné 7.misto. Na skok jsme zavítali i do města, ať máme nějakou tu kulturu.

Shrnutí posledního dne na MČR dorostu. Ráno nás čekala štafeta 4x100m, kde jsme začaly s napětím, zda naše Natka bude schopná po včerejším pádu a natažení stehenního svalu na stovkách běžet svůj úsek s překážkou ve štafetě, protoze večer to nevypadalo moc dobře...Natka to však zvladlaa tak naše štafeta startovala v plánovaném složení. Zde jsme si vyběhly pro nás krásné 5.misto v čase 67,32s. Druhý pokus jsme bohužel po malé chybce už nevylepsily.
Ve 13hod začaly útoky, kde 
jsme si věřily asi nejvíce. Bohužel ani jeden pokus se nám nepodařil úplně na 100% a my braly az 7.misto.
Sečteno a podtrženo to pro nás v součtu znamenalo celkové 6.misto z 15 zástupců krajů z celé ČR. Pro někoho možná neúspěch, ale pro nás obrovská zkušenost a krásný výsledek. Jsem na vás holky pyšná a děkuji za skvělé tři dny, byly jste skvělé!!!

P.S. závěrečné vyhlášení přerušené smrští větru a lijáku, která se v tu chvíli objevila a pokračování nástupu ve vracející se bouřce bude asi pro všechny účastníky nezapomenutelný zážitek 

 

Náhledy fotografií ze složky MČR dorostu Plzeň 2018- dorostenky