Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okrskové kolo mladých hasičů - Napajedla

6. 9. 2014

     Dne 6.9.2014 od 10:00 hodin se v Napajedlích, na hřišti před areálem Fatry, konalo Okrskové kolo mladých hasičů, a to v náhradním termínu - bylo přeloženo z 24.5.2014 kvůli velmi špatnému počasí. Soutěže se zúčastnili žáci z Napajedel, Oldřichovic, Pohořelic a Žlutavy. Probíhaly požární útoky, na jeden pokus, s nástřikovými terči, měřeno stopkami.

     Naši starší žáci se s časem 30,38 vteřiny umístili na prvním místě. Složení družstva: Adéla Vyoralová - koš, Kristýna Šilcová - spoj savic, Aleš Kalčík - stroj, Richard Ševeček - hadice B, Aneta Maňásková - rozdělovač, Michal Zelík - levý proud, Teodor Stránský - pravý proud.

     Ani naši mladší žáci se nenechali těmi staršími zahanbit a s vůbec nejlepším časem celého klání (samozřejmě bez kýblování) 29,96 vteřiny vybojovali taktéž první místo. Složení družstva: Zuzana Zelíková - koš, Anna Čablová - spoj savic, Lubomír Hanáček - stroj, Karolína Stoklasová - hadice B, Denisa Maňásková a Vendula Silná - rozdělovač, Libor Vyoral - levý proud, Natálie Hanáčková - pravý proud.

     Kromě pěkných pohárů byli žáci odměněni i medailemi, které si vzali s sebou domů. Je třeba se zmínit, že i když Zuzana Zelíková šrubovala koš s dlahou na ruce a Richard Ševeček soutěžil vůbec poprvé, tak vše klaplo .

 

Náhledy fotografií ze složky Okrskové kolo MH - Napajedla 2014