Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okrskové kolo v PS - Oldřichovice 2015

23. 5. 2015

V sobotu dne 23.5.2015 se v Oldřichovicích konalo Okrskové kolo v požárním sportu našeho okrsku a právě dopoledne bylo v režii mladých hasičů, odpoledne pak náleželo ženských a mužských družstvům. Mladí hasiči soutěžili pouze v disciplíně požární útok, na jeden pokus.

V kategorii mladší žáci bylo za prezentováno sedm družstev, v pořadí: Pohořelice B, Žlutava, Napajedla, Halenkovice, Oldřichovice, Pohořelice A, Spytihněv.

Naše, z části přípravkové družstvo - Pohořelice B, útok dokončilo s časem 66,53 vteřiny, avšak se jednalo o neplatný pokus. Zato družstvo Pohořelice A nezahálelo a s časem 19,71 zvítězilo.

Složení družstva Pohořelice A: Hanáčková Natálie, Silná Vendula, Stoklasová Karolína, Vilímová Adriena, Zelíková Zuzana, Čablová Anna, , Michal Adam
Složení družstva Pohořelice B: Říhová Nikola a Lenka,  Stoklasová Adriana, Zelík Lukáš, Milan Vaďura, Miroslav Stoklasa, Hochmannová ZuzanaV kategorii starší žáci nastoupila celkem tři družstva, v pořadí: Spytihněv, Pohořelice, Oldřichovice.

Družstvo starších žáků s nevalným časem 20,02 vteřiny podalo výsledek nejlepší a taktéž zvítězilo.

Složení družstva: Kalčík Aleš, Stránský Teodor, Šiška Marek,  Zelík Michal,  Maňásková Denisa, Šilcová Kristýna a Ševeček Richard

Oficiální výsledky:

mladší žáci - okrsek 2015

starší žáci - okrsek 2015

Informace k pokračování soutěžního dne - ženy a muži - zde