Jdi na obsah Jdi na menu
 


Štípský beránek 2017

1. 4. 2017

Ani letos jsme si neodpustili účast na závodu požárnické všestrannosti O pohár Štípskeho beránka, a tak jsme 1.4.2017 vyrazili do boje směr Štípa. Na start jsme postavili 3 družstva mladších žáků:

A- Zuzana Zelíková, Adam Michal, Zuzana Hochmannová, Vendula Silná, Adriana Stoklasová

B- Lukáš Zelík, Alexandra Habeová, Miroslav Stoklasa, Zuzana Šlajsová, Nikola Říhová

C- Matyáš Blaha, Monika Habeová, David Groger, Ondřej Vančík a Šimon Bartuněk

a jedno družstvo starších:

Richard Ševeček, Denisa Maňásková, Nicola Tobolová, Natálie Hanáčková a Karolína Stoklasová

A myslím, že výsledky, kterých se našim mladým hasičům podařilo dosáhnout, jsou super!! Mladší A tým obhájil již po třetí v řadě vítězství a získal tak na rok zase putovní pohár, tým B - naši menší závodníci, se však nenechal zahanbit a vyběhl nádherné 3. místo, třetí naše družstvo, postavené z úplných závodnických začátečníků, bohužel závod dokončilo pouze ve 4 závodnících ze startujících pěti (z důvodu zdravotního problému jednoho ze závodníků), takže bylo ze závodu diskvalifikováno. V této kategorii soutěžilo celkem 38 družstev, takže pro nás výsledek naprosto luxusní!

Starší žáci loňské vítězství neobhájili a kvůli chybě na mapě jim utekla stříbrná příčka, a domů jeli se čtvrtým místem z celkového počtu 27 týmů. Jelikož máme dostatek závodníků, pomohli jsme i okolním sborům - za Oldřichovice-mladší žáci nastoupil Patrik Silný a za Šarovy David Tobola.