Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tréninkový kemp - Bludov 2017

8. 4. 2017

V sobotu 8.4. 2017 jsme se skupinkou starších žáků a dorostenců vyrazili do Bludova (okres Šumperk), kde se konal tréninkový kemp, který se věnoval běhu na 100m s překážkami.

Celý den, tedy od 9:00 do 18:00 se naši mladí hasiči pilně věnovali tréninku pod vedením trenérů české národní reprezentace dorostu v požárním sportu.

Trénovala se především technika zdolávání překážek, běh po kladině, ale také zapojování hadic. Nebyl ani opomenut základ ve formě pořádného rozcvičení, atletické abecedy a také techniky běhu.

Pořadateli byl zajištěn oběd a odpolední svačina, který byl vlastně jedinou chvilkou oddechu v plně nabitém tréninkovém dnu.

I když jsme na tento kemp jeli daleko, tak všichni uznali, že to určitě stálo za to. Domů jsme se vraceli s novými zkušenostmi, které jistě naši závodníci využijí hned v nejbližších závodech.

Celý kemp probíhal ve skvělé a hlavně přátelské atmosféře, která pomohla shodit počáteční nervozitu ze všech účastníků, takže ve finále si to všichni skvěle užili.

Cestu domů jsme si zpříjemnili zastávkou v olomouckém nákupním centru, kde jsme se po náročném dni posílili skvělou obří pizzou.

Ke zbrojnici jsem dorazili kolem 21:15hod  a příjemně unavení za celý den jsem šli hned odpočívat.

Kempu se účastnili:

Holky: Karolína Stoklasová, Natálie Hanáčková, Denisa Maňásková, Nicola Tobolová a Kristýna Šilcová,kluci: Richard Ševeček, Aleš Kalčík, Honza Landsfeld, Tomáš Lapčík, vedoucí: Lubomír Hanáček a Jana Forbelská.