Jdi na obsah Jdi na menu
 


Uzlovací soutěž - Malenovický suk 2015

10. 1. 2015

V sobotu 10.1.2015 se v Malenovicích v Sokolovně konala tradiční soutěž v uzlování, Malenovický suk. Tohoto se od nás zúčastnilo jedno družstvo mladších žáků a dvě družstva starších.

Mladším žákům se nezadařilo, ale i tak se s časem 51,25 sec. (+ 30 sec. trestných) umístili na 5. místě z celkových devíti družstev. Zato starší žáci před sebe nikoho nepustili a vybojovali první i druhé místo ve své kategorii, z celkových 10 družstev. Rychlejší družstvo ve složení: Kalčík Aleš, Maňásková Denisa, Stránský Teodor, Šilcová Kristýna a Vyoral Libor dosáhlo času 32,69 sec. V uvozovkách to pomalejší družstvo, o 17 setin vteřiny, bylo ve složení: Maňásková Aneta, Pechová Marie, Šiška Marek, Ševeček Richard a Zelíková Zuzana, která jako ještě mladší žákyně tento tým doplnila .

Z jednotlivců se umístili na pěkných místech: Adriena Vilímová - 6. místo, mladší žáci, Zuzana Zelíková - 10. místo, mladší žáci, z celkových 52 soutěžících. Dále ve starších žácích: Kristýna Šilcová - 4.místo, Kalčík Aleš - 8. místo, Stránský Teodor - 10. místo, z celkových 47 soutěžících.