Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žlutavská uzlovačka-finále ULZK

23. 3. 2019

 V sobotu 23.3. nám začal na Žlutavě opět náročný víkend, a to poslední soutěží zařazenou do Uzlovací ligy Zlínského kraje, která se odehrála v prostorách žlutavské sokolovny.

Do závodu bylo přihlášeno celkem 268 závodníků a 47 támů ze Zlínského kraje.
Z tohoto počtu bylo našich 29 závodníků.
 

A naši mladí hasiči se zde předvedli velmi pěknými výkony.

V kategorii mladších žáků-družstev jsme získali hned dvě nejcennější příčky , 1.místo za čas 29,14s bralo družstvo A ve složení: Lukáš Zelík, Alexandra a Monika Habeovy, Ondřej Vančík a Miroslav Stoklasa, 2.místo vybojovalo naše béčko- Hanáčková Michaela, Macková Adriana, Hochmannová Lucie, Šolcová Jana a Matyáš Blaha v čase 30,59s. Družstvo našich nejmladších bralo 13.místo z celkového počtu 21 týmů.

V jednotlivcích mladších se našim tentokrát nepodařilo dostat na bednu, ale ostudu určitě neudělali. Ze 119 soutěžících brali naši nejlepší závodníci 8.-14.místo v následujícím pořadí- Lukáš Zelík, Monika Habeová, Ondřej Vančík, Mira Stoklasa, Lucie Hochmannová, Matyáš Blaha a Alexandra Habeová.

V kategorii starších žáků družstev to dopadlo také výborně. Naše ačko předvedlo luxusní výkon a potvrdilo tak svoji suverénnost v rámci soutěži družstev a zvítězilo s časem 19,78s- složení družstva: Hanáčková Natálie, Stoklasová Karolína, Zelíková Zuzana, Adam Michal a Nikola Říhová. Béčko se nenechalo zahanbit a konečně v závodě předvedli své kvality, o kterých víme, že je mají, ale na závodech ne a ne prolomit smůlu. Až poslední závod ligy to zlomil a odvezli si domů krásné 3.místo v časse 22,74s- složení týmu- David Tobola, Zuzana Šlajsová, Adriana Stoklasová, Zuzana Hochmannová a Vendula Silná.

V jednotlivcích se na 2.místo výkonem 13,02s dostala Natálie Hanáčková, 4.skončila Karolína Stoklasová v čase 13,47s, 5.místo bral Adam Michal- 13,81s, 7.místo Zuzana Zelíková za čs 14,71. Tyto místa vybojovali z celkového počtu 117 soutěžících.

V dorostenkách předvedla krásdný výkon Nicola Tobolová, která za čas 12,97s brala 2.místo

Kompletní výsledky zde: ulzk.procomputer.cz/finale-ligy-v-rocnik-zlutavske-uzlovacky/

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Uzlování Žlutava