Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mikulášská pohárová soutěž - Vrbětice 2015

28. 11. 2015

Dne 28.11.2015 se naše ženy pustily do "nejstudenější" soutěže v požárním útoku v dalekém okolí a zároveň poslední soutěže na Zlínsku v tomto roce - jednalo se o Mikulášskou pohárovou soutěž pořádanou SDH Vrbětice, v klasickém požárním útoku na 2B. Startovalo se na betonu, zbytek útoku probíhal na zatravněné ploše. Nastoupilo celkem 20 ženských družstev, 50 mužských družstev a dvojí tzv. veteráni. Naše ženy zde byly poprvé. Samozřejmě nechyběli ani čerti v tamější speciálních "stejnokrojích".

I přes počasí s teplotami kolem 5 °C do toho šly a opět se jim podařilo všem ukázat, že nejen nízké teploty pro ně nejsou žádnou překážkou. S výsledným časem 20,16 vteřiny (levý proud 19,68) obsadily krásné třetí místo (za druhými ženami z Nedašovy Lhoty - 20,07 a prvními z Kaňovic - 19,98) a přivezli si domů velmi pěknou Mikulášskou nadílku v podobě pamětního poháru.

Složení družstva: Vyoralová Adéla - koš, Vendolská Petra - spoj savic, Sukupová Adéla - stroj, Vendolská Lenka - hadice B, Vítková Eliška - rozdělovač, Forbelská Jana - levý proud, Dagmar Marie Kulíšková (SDH Popov)  - pravý proud.

Článek Zlínského deníku, v jehož závěru jsou zmíněny i naše ženy :-)