Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okrskové kolo v PS - Spytihněv

12. 5. 2012

     Dne 12.5.2012 se konalo naše Okskové kolo v požárním sportu, letos ve Spytihněvi. Soutěže se zúčastnilo celkem šest mužských družstev (Halenkovice, Komárov, Napajedla, Oldřichovice, Pohořelice, Spytihněv)  a čtyři ženská (Halenkovice, Komárov, Pohořelice, Žlutava). Jako i v předchozích dvou letech, byly i letos z důvodu špatného počasí zrušeny disciplíny: běh na 100 m s překážkami a štafeta 4 x 100 m. Každý předvedl dvakrát disciplínu požární útok, s tím, že lepší čas se počítal do celkového hodnocení.

Za ženy soutěžily: Konečná Lada (sací koš), Vendolská Petra (spoj savic), Sukupová Adéla (strojník), Vendolská Lenka (hadice B), Sukupová Beáta (rozdělovač), Hyblerová Gábina (levý proud), Forbelská Jana (pravý proud).

požární útok - ženy - 1. pokus: http://youtu.be/x0_WEDZn1ro

požární útok - ženy - 2. pokus: http://youtu.be/ZbMEnEiZbyA

Za muže soutěžili: Hanáček Lubomír ml. (sací koš), Vrzala Dušan (spoj savic), Bartuněk Pavel (strojník), Bičan Miroslav (hadice B), Bilavčík David (rozdělovač), Trčka Pavel (levý proud), Láník Tomáš (pravý proud).

požární útok - muži - 1. pokus: http://youtu.be/4hVYqp-cOUM

požární útok - muži - 2. pokus: http://youtu.be/VxMMe1mtSW4

Oběma družstvům se na této soutěži moc nedařilo, což se samozřejmě nepříznivě projevilo na podprůměrných časech, ale i tak jsme přivezli poháry - ženy 3. místo, muži taktéž 3. místo.

Do Okresního kola v PS, které se koná dne 23.6.2012 v Březové, pojedou i naše ženy. Za muže bude okrsek reprezentovat SDH Komárov, kterým tuto možnost přenechali vítězové letošního okrskového kola - domácí SDH Spytihněv.