Jdi na obsah Jdi na menu
 


VCUH - Částkov 2016

3. 7. 2016

Dne 3.7.2016 se v Částkově konala soutěž O křišťálový pohár hejtmana Zlínského kraje, jako čtvrtá soutěž zařazená do Velké ceny Uherského Hradiště. Této soutěže se zúčastnili i naši muži, ve staronovém složení, kteří se z celkových 17-ti družstev umístili na 13. místě, s časem 30,42 vteřiny – rozdělovači se nepodařila včas zapojit hadice B.               

 

Složení družstva: koš – Aleš Kalčík, spoj – Dušan Vrzala, stroj – Lubomír Hanáček, hadice B – Miroslav Bičan, rozdělovač – Jan Landsfeld, levý proud – Milan Zelík, pravý proud – Tomáš Lapčík.

 

V kategorii ženy soutěžilo celkem 8 družstev a těm našim se podařilo umístit na celkovém třetím místě. Vzhledem k tomu, že však zvítězily ženy z Velkého Ořechova, které nejsou do seriálu těchto soutěží zařazeny, naše ženy získaly bodové ohodnocení jako by byly druhé v pořadí, za Bojkovicemi – tedy 6 bodů.

 

Složení družstva: koš – Aneta Maňásková, spoj – Petra Vendolská, stroj – Adéla Sukupová, hadice B – Kristýna Šilcová, rozdělovač – Gábina Hyblerová, levý proud – Beáta Sukupová a pravý proud - Jana Forbelská.