Jdi na obsah Jdi na menu
 


VCUH - Mistřice 2016

10. 7. 2016

Dne 10.7.2016 se v Mistřicích konala pátá soutěž Velké ceny Uherského hradiště, nazvaná O putovní pohár starosty obce Mistřice. Na tuto soutěž vyrazily nejen naše ženy, ale i muži, kteří nebyli tentokrát pouhou podporou, ale přijeli i závodit!

 

Ani tento útok mužům bohužel nevyšel – levému proudu se z ruky vysmekla proudnice a než se podařilo vše napravit a terč sestříknout, zastavila se časomíra na 37,62 vteřiny (pravý proud: 22,88 vteřiny). Celkově tedy 19. místo z 21 družstev.

 

Složení družstva: Složení družstva: koš – Aleš Kalčík, spoj – Dušan Vrzala, stroj – Lubomír Hanáček, hadice B – Marek Šiška, rozdělovač – Tomáš Hanáček, levý proud – Jan Landsfeld, pravý proud – Tomáš Lapčík.

 

Ženy byly zkušeně opět ve formě a tentokrát se jim podařil i „vysněný“ osmnáctkový čas, na který se jim v závodech stále nedařilo dosáhnout. Výsledný čas 18,71 vteřiny jim zajistil páté místo z celkových deseti družstev. Protože však první tři místa obsadily ženy z Rymic, Pravčic a Netčic, které nejezdí na Velkou cenu a nejsou ani do ní přihlášeny, byly ženy bodově ohodnoceny opět jako druhé za Bojkovicemi. Získanými šesti body si tedy udržují průběžnou druhou příčku celého seriálu za zmiňovanými Bojkovjankami.

 

Složení družstva: koš – Lada Konečná, spoj – Verča z Malenovic, stroj – Lenka Nášelová (Nedbalová), hadice B – Kristýna Šilcová, rozdělovač – Gábina Hyblerová, levý proud – proudařka ze Salaše a pravý proud - Jana Forbelská.