Jdi na obsah Jdi na menu
 


Asistence na cyklozávodu

24. 9. 2016

Dne 24.9.2016 se jel mezinárodní cyklozávod z Otrokovic do slovenské Dubnice. I náš sbor byl osloven hlavními pořadateli, zda bychom jim nepomohli s uzávěrou pozemní komunikace a řízením provozu v době konání závodu. První část závodu startovala na náměstí v Otrokovicích v 09:00 hodin a v této jeli tzv. hobby cyklisti. Z hlavní cesty v průmyslové zóně na Napajedla sjeli u čerpací stanici doleva, dali se přes pole a od Kvítkovské křižovatky pak k nám do vesnice, kde po průjezdu kruhovým objezdem pokračovali směrem na Oldřichovice.

My jsme měli na starosti Kvítkovskou křižovatku pod kopcem - tam byl Václav Sklenařík a Milan Zelík a dále kruhový objezd v Pohořelicích, o který se starali Pavel Bartuněk, Lubomír Hanáček a Dušan Vrzala.

Druhá etapa složená z proficyklistů startovala v 10:30 hodin a to již byl jiný cvrkot - z Otrokovického náměstí do Pohořelic jim to trvalo přibližně 3 minuty !!!

Naštěstí jsme byli na začátku trasy a nemuseli jsme čekat na opožděné závodníky a měli jsme možnost jít připravovat naši další akci - a to ukončenou sezóny, která začínala již ve 12 hodin slavnostním gulášem .