Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hasičský ples 2017

18. 2. 2017

Dne 18.2.2017 jsem uspořádali Hasičský ples. Nejslavnostnější kulturní akce našeho sboru v kalendářním roce byla výjimečná už jen tím, že ještě před vyvěšením plakátů byla místa k sezení kompletně zarezervována. Zájem byl dokonce i větší, avšak bohužel nebylo možné dalším zájemcům vyhovět, neboť kapacita sálu je limitovaná jeho velikostí a nutností ponechat dostatečný prostor pro tanec. I s námi pořadateli nás tam bylo 140. Výzdobu opět navrhla Kristýna Polová – letos to bylo v pojetí zimy, mrazu a fučení ledového větru.

Kapela Milenium vytvořila opět velmi příjemnou atmosféru, a kdyby to šlo, mohli by hrát až do rána, neboť tanečníků bylo pořád dost. Večeře byla tradičně pro všechny připravena dole v pekle a kdo neměl hlad večer, mohl si vepřový řízek s bramborovým salátem odnést s sebou domů v thermoboxu. Bar nabízel pití všeho druhu a top novinkou byly sýrové kostky – na přání i paprikové :-D

 

Taneční vystoupení nám předvedla skupina spolupracující s Ochotnickým divadlem v Napajedlích. Tombola byla opět ruličková a nebyl velký problém losovací osudí vyprázdnit. Někteří vyhráli přímo, někteří museli na slosování o hlavní tombolu vyčkat až do půl jedné. První cena byla klasika – sud piva Kozel 10 ° :-)

 

Celá akce se vskutku vydařila, nikdo nic nenamítal (nebo aspoň ne veřejně J), všichni vypadali spokojeně.