Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sportovní den 2014

16. 8. 2014

      V sobotu 16.8.2014 jsem uspořádali další ročník Sportovního dne. Letos se děti, rozdělené do tří věkových kategorií (0-5, 6-9 a 10-15) mohly zúčastnil celkem 11 disciplín, přičemž jsme nově zařadili disciplínu přecházení na basách od piva a medailovou disciplínu pouta.

     Zahájení bylo stanoveno na 13:00 hodin, avšak již po 12:00 hodině začalo mrholit a o něco později se spustil poměrně silný déšť trvající téměř hodinu - všechno nám zmoklo a než se počasí umoudřilo, bylo půl třetí a na hřišti se v tu dobu nacházelo okolo 10 dětí. Jelikož vylezlo sluníčko a vše už bylo připraveno, tak jsme se rozhodli, že to nakonec neodpískáme a začalo se soutěžit. Vzhledem k velmi špatnému počasí jsme byli na závěr překvapeni, že dorazilo soutěžit celkem 53 dětí, které s rodiči a dalšími fanoušky zajistily celkem solidní návštěvnost.

     Bohužel předpovědi počasí neslibovaly na večer žádnou výhru, a proto jsme se rozhodli, že zábavu s kapelou Imperium přesuneme do sálu místního pohostinství, což se poté ukázalo jako dobrá volba, protože i když nepršelo, tak večerní venkovní teploty klesly pod 10 °C, což by návštěvníky určitě nepřilákalo. Obecně ale můžeme říct, že účast na zábavě nebyla nikterak hojná, mohlo za to nejen zmiňované špatné počasí, ale i konkurence se zajímavější kapelou Reflexy v sousedních Napajedlích. Na kapelu jsme vstupným zdaleka nevybrali, ale i tak se akce pěkně protáhla a peklo jsme opouštěli v 06:00 hodin .